LLIBRE JORNADES MUSICALS A L’ERMITA

PROJECTES

 Aquest llibre va sobre les Jornades musicals que es celebren a l’ermita de la Pietat d’Ulldecona. Es presenta la temporada 2008, les quartes jornades. El llibre és com si fora un calendari, per deixar-ho a sobre la taula i així poder veure quin grup musical tocarà a l’ermita aquell diumenge.
El llibre utilitza dos idiomes: català i castellà. Cada idioma està per una banda diferent del llibre, això fa que el usuari pugui escollir el idioma i posar el llibre per un costat o per l’altre.

El llibre té varis apartats: un pròleg de l’ajuntament d’Ulldecona, una introducció on s’expliquen que són les jornades musicals, els seus objectius, la descripció i la història del lloc on es celebren les jornades (l’ermita) i les pintures rupestres que són la causa de que es facin aquestes jornades musicals.
Desprès tenim l’apartat de programació 08, on surten tots els grups que formaran part de les jornades, amb una breu descripció de quin és el tipus de música que toquen, qui són, quin diumenge toquen a l’ermita i els seus representants.
Desprès tenim l’apartat de les jornades anteriors on hi han imatges dels anys anteriors i alguns grups que hi van tocar.

De regal amb el llibre, va un suport fet amb pedra d’Ulldecona, on hi ha gravat el logo de les jornades musicals. La pedra podrà servir per a decoració i també de suport del llibre, per a que es puguin passar les pàgines com si fora un calendari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s